Kenali kami dengan lebih lanjut

Diploma Pengurusan Golf

PGA – Institut Golf Antarabangsa, Australia ialah peneraju yang diiktiraf di peringkat global dalam pendidikan industri golf. Program pembelajaran interaktif kami direka untuk menyediakan graduan untuk kerjaya yang berjaya dalam industri golf.

 

Graduan program Diploma Pengurusan Golf 10810NAT kami mempunyai peluang unik untuk mengakses laluan PGA IGI ke dalam Program Latihan PGA. Program ini memberi peluang kepada graduan untuk memilih daripada pelbagai universiti berprestij Australia dan melengkapkan program ijazah dua tahun.

 

Laluan ini menyediakan laluan alternatif yang lebih pendek untuk memperoleh ijazah Australia dalam masa tiga tahun sahaja. Dengan tumpuan kepada pembelajaran praktikal dan pengalaman industri, graduan kami dilengkapi dengan kemahiran dan pengetahuan yang diperlukan untuk cemerlang dalam industri golf yang kompetitif.

 

Sertai komuniti graduan yang bersemangat dan berjaya hari ini dan ambil langkah pertama ke arah kerjaya yang bermanfaat dalam industri golf. Hubungi kami untuk mengetahui lebih lanjut tentang program kami dan bagaimana kami boleh membantu anda mencapai matlamat kerjaya anda.

PGA – Institut Golf Antarabangsa, Universiti Gabungan Australia :