Kenali kami dengan lebih lanjut

Servis Kami tawarkan

Akademik sepenuhnya

Pelajar dalam program ini akan memulakan pendekatan holistik dan global Sukatan Pelajaran Cambridge yang diterima dan diiktiraf di seluruh dunia. Cambridge Syllabus terkenal dengan pendekatan yang fleksibel, sensitif budaya dan antarabangsa. Kami juga menawarkan pelbagai aktiviti kokurikulum untuk merangsang pertumbuhan keseluruhan pelajar dan membangunkan kemahiran melebihi pencapaian akademik mereka.

Golf sebagai Aktiviti Kokurikulum

Persekitaran pembelajaran yang menyeronokkan dan menyeronokkan yang bertujuan untuk merangsang minat dalam permainan. Pelajar akan mempelajari kepentingan peraturan dan etika, serta asas hayunan golf. Pelajar akan dilatih 4 dan ½ jam seminggu. Waktu yang tinggal, pelajar akan fokus kepada akademik mereka.

Program Golf Khusus

Direka bentuk untuk membangunkan konsistensi dan kecemerlangan dalam semua aspek sukan, seperti teknikal, fizikal, mental, motivasi, dan strategi kursus. Pelajar dalam program ini dilatih untuk bermain di peringkat profesional. Akan ada latihan harian. Pagi akan menjadi ahli akademik dan petang adalah untuk latihan golf mereka.

Diploma Pengurusan Golf

PGA IGI ialah peneraju dalam pendidikan untuk industri golf. Kami menyediakan individu dengan program pembelajaran interaktif dan praktikal, untuk menyediakan graduan kami dengan terbaik untuk kerjaya dalam industri golf.