Kenali kami dengan lebih lanjut

Servis Kata Orang Kita

WPS-Ibu Bapa-1

Puan Khairun

Ibu bapa

“Saya amat menghargai usaha guru-guru yang selama ini berusaha mengajar anak-anak kita sepanjang masa. Guru-guru yang sentiasa komited dengan tugas mendidik .Pengetua sangat prihatin dan peka dengan keadaan semasa.”

“Persekitaran sekolah ini sangat baik, aman & cantik. Bilik darjah sangat kondusif dan bilangan pelajar dalam setiap kelas adalah sedikit. Selain itu, sekolah ini sesuai untuk anak-anak saya belajar sekali gus memenuhi keperluan pendidikan dan tempat belajar terbaik.”

MdmConnie1

Puan Irene

Ibu bapa

“UUMISM ialah sekolah berfikiran ke hadapan, inovatif, menyokong dan holistik. Saya amat gembira dengan dedikasi guru-guru di sini. Saya dapat melihat peningkatan yang luar biasa dengan anak-anak saya.”


IRENE-1

Puan Connie

Ibu bapa

“UUMISM berusaha untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang merangsangkan kepada anak-anak saya dengan keseimbangan pendidikan berkualiti secara akademik dan persekitaran pembelajaran yang selamat untuk mereka dalam persekitaran padang golf yang sebenar.

Paling penting, mereka mempunyai guru yang menyokong, jurulatih golf profesional yang berkelayakan dan pengetua yang berpengalaman serta kakitangan yang mesra yang sentiasa ada untuk membina dan memupuk mereka menjadi pemimpin masa depan!”